HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

IN Kuruc.info

2007.12.12. 15:10 labancfirkász


Dübörög  a szólásszabadság és ennek nagyon is örülünk, hiszen így az interneten,
ízlésünknek megfelelően találhatunk magunknak szenny-gyanús oldalakat. Alaposan körbenézve, radikális baloldali portált, vagy site-ot nem sokat láthatunk, ugyanakkor a masszív szélsőjobbos érzelmű bloggerek látszólag energiát és nyált nem kímélve fröcsögnek 24 7/7. Élükön, persze a külföldön élő félművelt skizofrén hunok által vezetett kuruc.info-val. Miről olvashatunk itt? Cigánybűnözésről, megszállt kis országunkban mára már mindennaposá váló, idegenek által elkövetett rituális kereszténykislányáldozásokról, majd az ezt követő orgiákba torkolló lakomázásokról. Van ott még gyurcsányozás és persze, kommunistázás, cionistázás, szlovákozás, románozás, bushozás, amerikázás, europaizás, orbánozás és természetesen, mindezt megkoronázva némi szellemi- és fizikai maszturbáció saját magyarságunkra, illetve tarsolylemezeinkre és nyilainkra, melyek persze egyeduralkodóként jelentik a magyarság 1000 évét, és  kultúráját. Meghökkenve tapasztaljuk, a matek-fizika tagozaton tanult informatikus-humort: olyan szóviccekel  és összetételekkel találkozhatunk, mint a zsindex, a kamukauszt, vagy az antiszemétizmus. Figyelni kell, a találó szellemeségekre, mert a ránktörő vihogástól könnyen a földön találhatjuk magunkat. Szerencsére azonban van az oldalon humor szekció is, nehogy túl jó kedvünk legyen.    
Az 'olvasói levelek' fül alatt akadémikus szintre emelt korrespondenciáknak lehetünk szemtanúi. A különbség persze nem sokban, kb. +,-2 általánosban rejlik, a beirogatók és a szerkesztők között.
Beszámolónkat kisebb iróniával indító mondatát, persze nem kell félreértelmezni, tényleg örülünk, a demokráciát kísérő intézményeknek, máskülönben most mi sem szerkezthetnénk ezt az oldalt; és persze, azzal sem szeretnénk komolyan foglalkozni, hogy a szélsőbal nem sokat mazsolázhat a web 2.0 végtermékeiből.
Kisebbfajta célkitűzésünknek tekinthejük azonban, az egyoladalú, manipulatív hírterjesztés feltárását. Elsősorban a szóban forgó kuruc.info-val kívánunk a jövőben is kritikusan foglalkozni, valamint idővel az egyéb manipulatív jellegű szélsőséges blogokból és portálokból is csemegézünk majd.

8 komment

Címkék: beharangozó kurucinfo labanc

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr20261652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mózes Fasza 2007.12.23. 19:00:25

Mindenki Bekaphatja !

Napi Bullshit · http://napibullshit.blogspot.com 2008.01.05. 15:50:12

A gond az, hogy hiába csapkodod tenyérrel a szarlét, csak szétkened, szétfröccsen... Az elmebeteg fogyatékosok úgysem értik meg amit írsz, a többiek meg úgyis tudják. De nem akarlak elbátortalanítani, ha néhány ember legalább látja, nincs egyedül, vannak értelmesen gondolkodó emberek, akik bátran kiröhögik a nyiltan újfasiszta ordas bukott eszméket, talán ők is hangosabban fognak röhögni, ha eddig nem tudták esetleg mit csináljanak. :)

labancinformator · http://labancinfo.blog.hu 2008.01.05. 22:45:44

na ja bullshit.
csak könnyű hátatfordítani, hogy a sok hülye.
csakhogy az emberek többsége eléggé műveletlen ahhoz, hogy ezeket a szólamokat hígabb formában befogadja (linkejid közötti orgánumok), aztán ezek pedig fokozzák. az árúkapcsolás egyértelmű, és gyors, lázadni pedig divatos kamaszos. ez pedig manapság piros-fehér színű.
a magyar oktatás pedig szörnyen gyenge.

ezért van szükség arra, hogy elmagyarázzák páran mi is történik.

Buntus 2008.02.16. 21:42:09

Hhát, talán nincsenek ultrabalos siteok a Neten, de szerintem ultrabalos "SITE" az RTLklub, TV2, ATV, NAP TV (stb)
amelyek sokkal több felhasználót elérnek.

Országunknak tudomásul kéne venni, hogy helyzete, mérete már kiszolgáltatottságot szül
(és mindíg is) amire nagyon kényelmes rásegíteni,
(a mindenkori hatalomnak)
így nekünk marad a csicskaszerep.

PÉNZPÉNZPÉNZ kéne okításra,
a kultúrerőnk is elképesztően gyenge, csak egy szűk kör a kondér körül...
(ahol ÉN élek, 50. születésnapra rendel az ember egy vonós4est)

De hova is csapongjak még...
meg kit érdekel EK

labancinformator 2008.02.19. 19:10:42

hát én nem ezeket a dolgokat nevezném ultrabalosnak...

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.22. 18:20:11

A kártonnetvőrk az ugye nem balos vagy jobbos?Mert akkor talán azt megrendelem a tvsektől :D Egyenlőre még kerülgetem a national geografik csatornát is mert annak a nevében ott a national és lehet hogy jobbos, de nemtudom, szoval ha tényleg tvt akarok nézni akkor oda kell figyelnem?Lehet hogy titokban kimosssák az agyam miközben a cserebogarak párzási életét sugározzák és ha megszáradt az agyam és összehajtógatták mehet a szekrénybe?Komoly dolgok ezek, értelmes ember inkább csináljon saját tv-t kartondobozból és ott az megy amit belemosolyog :D

jbjbjb 2008.07.07. 12:04:19

Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom.
süti beállítások módosítása