HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Hogyan győzedelmeskedjünk?

2008.03.12. 00:17 labancinformator

Miután mindenki felocsúdott a népszavazás végeredményének pártszimpátia alapján meghatározott érzelmeinek hullámai közül, érdemes végiggondolni, mik a helyes teendők az elkövetkező napokra. 
Előzetes tanácsaink után, most utólagos útmutatás következik az információra oly éhes labanc közönség számára:

1. Felocsúdási folyamat

Miután alaposan megdörzsöltük (öröm)könnyeinktől telített szemünket, vigyázó szemeinket a sajtóra vessük! Kezünkkel a kapcsolót a céleszközre irányítjuk, az egeret körkörös, és határozott mutatóujj mozdulatokkal fűszerezzük, papírjainkba temetjük figyelmünket, míg érzelmeink forrani nem kezdenek.
Ezután következik az ocsúdás második, immáron interaktív szakasza. Ideológiai feltöltődésünk irányát szem előtt tartva kezdjük el a napunkat, de azért vigyázzunk, nehogy provokáció áldozatai legyünk, és a szem előtt tartott cél ha már gőzölög, nehogy szalmonella módjára elénk ugorjon egy lámpaoszlop, mert az maradandó sérülések formájában tud eltántorítani bennünket a recept utolsó pontjától.. Miután bevetettünk magunkat a nép, tehát a villamos, busz, szuper/hiper/minimarket közönségébe, ízlelgessük azt, és közben fennhangon ecseteljük barátunknak az áltaunk készített mű egészséges mivoltát. Ocsúdásunk tetőfokán ezek a szavak hagyhatják el ajkunkat:

- Ezek csúúúnyán átvertek minket, de a nemzetet nem lehet csak úgy, így aztán az most megmutassa, győzött az igazság él még Mátyás! Igen, az Usztics is.

- Hááát, őőő, csúúúnyán hagyta magát az ország átverni, bezzeg ők is bevezették volna, de hát nekik ugye nagy a szöveg, és csak a zseb számít, a fejlődés már smafu, kérdem én?

(Természetesen csakis az ocsúdás passzív szakasza által agyunkba adagolt borsos tartalmat juttatjuk suttogva a mellettünk állók fülébe.)


2. A kikelet

Igen, megint bekerültünk a sűrűjébe. Levesünk pépessé kezd válni, de egy határozott mozdulattal rendet tudunk tenni a retkes helyzetben. Igazán pozitív hatása van az ilyen posztnépszavazási időszakoknak az emberekre, frissít, mint egy jó pirospaprika. Itt a tavasz, így mindenki örül, zöldülnek az erkélyen a konyha növényeink is. Akik eddig homlokráncolásra kényszerültek, most fülig érve tudnak újra járni kelni ("lesz még magyar nyár") a választási rendszer dialektikussága pedig kreatív energiákat szabadíthat fel mindazokban is, akik most krumpli módjára alulmaradva érzik magukat a légies petrezselymek között. Hiszen nem más következik, mint az összmagyar ki mit tud, az

3. Az Afterparty afterpartyja

Illatozik már művünk, a magyar nép győzött, meggyőződött, hogy meggyőzhető. Ez neki kifejezetten kellemes érzés, hiszen egy erős kavargató kéz nélkül a kicsi bors sem lesz erős a húsleves káoszában.
Az népszavazási afterparty 2. szekciójára nem is kell sokat várni, csak öt napnyi diéta elhagyó ocsúdás csúcsosodik itt ki, mint a Toblerone mogyorós teteje.
Csodás nemzeti ünnepünk most hétvégére esik, így biztos mindenki ráér egy kis közös kimittudra, mely édesebb lesz, mint a csabai kolbász töltőünnepsége. A magyar lelemény legújabb megnyilvánulásait láthatjuk majd újra.
Két fő számot szerveztünk a mélyen tisztelt publikumnak: "Ki magyarabb" és "ki kreatívabban magyarabb".

A megmérettetés ingyenes, jelmezeket és díszleteket a főszervezők biztosítanak! Fűszert mindenki saját belátása szerint hoz, Erős Pisták előnyben!


FIGYELMEZTETÉS!!!!!!

Az afterparty idején tilos bármilyen nem odaillő tavaszhoz kapcsolódó tevékenységet űzni! Mindenki nézzen mélyen magába, és induljon az utcára, hiszen gyúrjuk már a nép bejglijét, tessék bátran nagyot harapni!! 

x + 1: A Labanchírek szerkesztősége erre az időre megint a gallér mögé pök, és egy békésebb megyében lesz fellelhető a bujdosó kurucok számára. Majd onnan jelentkezünk, addig is:

Feleslegessé vizitdíját megőrzésre átvesszük!

1 komment

Címkék: tutorial népszavazás2008 nemzetiünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr68377170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.03.12. 17:36:33

beszariértelmiségigirnyószemüvegesfüvesköcsög módjára
lépünk le
visszavonulunk nehogy megtaláljanak a túlbozgó nemzetőrök
süti beállítások módosítása