HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Ki érti a Világot?

2008.01.26. 15:59 labancinformator

"Nem érted a világot? Akkor hallgasd a bombagyár rádiót" - búcsúzik a szimpatikus médiamunkás szélsőjobbos aktivista a kisfilm végén.

Ezennel nem kívánunk belefolyni a Fekete Pákót elemző média és pszichológiai esettanulmányok világába. sokkal érdekesebbnek tűnik a szélsőjobb pragmatizmusának egy újabb bizonyítéka, mely megvilágítja előttünk, hogy mégsem minden lélek kárhozott el teljesen, hiszen a korábbi megnyilvánulásaiktól eltérően bennük is lappang a liberalizmus sötét tüze. Természetesen ennek a bejegyzésnek az indikátora a labanchírek stábjának irígysége, hogy Pákóval nem nekünk sikerült elsőnek csinálni valamilyen nagyon vicces, és nagyon mélyreható filmecskét csinálni az énekessel, melyben a nemzet idióta majma szerep helyett a nemzet csótánya 21. századi reinkarnációjává válik.

Egyébként ez maga a következetesség. Hiszen, ha már a feka utálja a cigót, akkor itt biztos valami bűzlik. A nigériai zsidókról szóló gyors gondolatmenet pedig szintén nem nélkülözi a liberalizmust. "Legjobb fej nigger"- megnevezéssel bevallják, hogy mégsem igaz amit eddig állítottak. Az meg már egyenesen a kedvesség orgazmusa, hogy abban az országban élő talán 1-2 zsidó ember számára a drága urak egyből az olajvagyont kívánják.

A "kitartás" pedig nagyon harciasan csattan a nyelvtanár szájából, nyilván 100% magyar létére fonetikailag igen jól képzett. Sajnos ebből a kitartásból nem jutott a tv stáb fővilágosítójának, mert a kép igencsak sötétre sikeredett. Nyilván bölcs média szereplőként átérezték a kép, és a tartalom összefüggésének fontosságát.

(Nem célunk belépni a Pákó- bulvár világába, de a tény, hogy ez az ember, miközben egyesek röhögnek, hogy megint hülyét csináltak belőle, ő csinált hülyét amazokból. ezennel küldöm üdvözletemet a bombagyár proletárjainak az általuk oly nagyon megvetett tömegmédia világában!)

11 komment

Címkék: video pákó rasszizmus bombagyár fehér nép

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr98312517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Maradék- (törölt) 2008.01.26. 19:43:44

De hát ugye nem okosak-e ezek? Tulajdonképpen nem csináltak még olyan videót, amivel nem égették volna le magukat, bloginnal az élen - tudjátok a barom aki kommentál folyamatosan -. A "maugli"ról szóló videó (amely téma kifejtése sajna ebből a blogból és az enyémből is kimaradt) is csupa csapongás, a legnagyobb idióták kiszúrása a tömegben, olyan embereké, akikről lerí hogy az összes román bevándorlót egy kalap alá helyezik G. Istvánnal.

Aztán ott van ez a Fekete Pákós videó... A cikk jól kifejti, le akartak égetni valakit, és visszakapták. ÉS mit mond a Kuruc? Nevelés. Jah.

Nagyon gyorsan abba kellene hagyniuk ezt a webcsatornát, ha nem akarják a turbómagyarságot lehúzni a WCn. Így nem szereznek híveket. De egy környezetbe tökéletesen belepasszol: a kurucékhoz. Folt a zsákját, fa az almájától.

labancinformator · http://labancinfo.blog.hu 2008.01.26. 19:52:09

te tényleg eléggé idealist vagy:), ha gondolod, hogy ezzel nem tudják a hülye népet még jobban hülyíteni...
és közben önmagukat sztárolják, hiszen sztem hatomcat pl. mindig is sztár akart lenni, csak vmiért nem vették be a buiba, és most másik irányból közelít

igen ezt a mauglit sajna kihagytuk, de hát lesz még erről szó, majd ha máshogy nem, a cigánybűnözős handabanda kapcsán...

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2008.01.27. 19:11:38

Szégyen, hogy ilyen "Sztár"-okkal van tele a média...

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.04. 15:04:34

Én nemkivánom újrarágni hogy milyen célból kapták lencsevégre pákót és milyen nemzeti gondolat munkálkodott a mögött hogy betanítsák neki hitler éltetését.
Inkább azon tünődtem hogy miközben a szélsőjobb azon munkálkodott hogy pákót hazaküldjék, beállították egy náci szerepbe majd hirtelen az egekig magasztalták hogy milyen jó fej és miután azt mondta kényszerből tette most ujra tolnák haza a szerencsétlent, mi járhat az emberek agyában... :D
Az hogy milyen tehetséhes énekes(hihihiháhá) most teljesen mellékes inkább a súlycsoportról van szó.Mert teszemazt győzikét meginvitálni ilyen müsorba érdekes fejleményeket hozott volna :) Őt ismerve repült volna egy két pofon meg a buta arcokról is le esett volna a léviszsapka ugyebár :D
Pákó nem okos ember, tájékozatlan, ezt kihasználni és szájába adni dolgokat nem hazafias cselekedet, ráadásul nigériában bizony kevesen tudják ki volt szálasi illetve hitler.Mi sem ismerjük az ők történelmi alakjaikat, éppen ezért nemis lehet igazán haragudni emiatt pákóra.
Eszembejutott mikor két nagyonmagyar, nagymagyaros polóban röhögött egy mozgásában korlátozott emberen hogy az hogyan megy fel a lépcsőn.Nos ezis ilyen dolog.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.02.05. 01:41:56

Haha, Győzike? Ne röhögtess! Loydi egyszer végigkergette a Westenden egy viperával. Beszari próbanigger az.

labancinformator · http://labancinfo.blog.hu 2008.02.05. 17:16:31

ilyen helyeken vásárolgattok?

AR 2008.02.11. 22:35:44

Ja igen, a bátor gyerekek. Vipera, kés.. Grat.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.13. 20:06:16

Ha tévézni vagy rádiózni akarsz akkor nem kergetőzől viperával.Nem azért mert ciki hanem mert nem leszel hiteles.Nemis barátkozol olyanakkar akik ilyesmit csinálnak mert szintén nem leszel hiteles.
Kezdetben figyeltem hogy Tomcat néven mit müködtél anno és akkor még igenis olyan saját gondolaokat írtál amire vevő volt 10emberből kilenc, valahogy objektíven nézted a dolgokat.Később ez megváltozott a 10ből 5 ember maradt mert csak ők tudták követni feltétel nélkül a gondolat sort.Hosszabb távon akkor sikeres az ember ha az állandó kétkedő poszton marad, van véleménye de nem kezd szemellenzősen csak egyirányba nézni.Az igazság mindig
több oldalú.

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.20. 19:07:24

Gratulálok a zseniális filmhez, a félmajom bizonyította
éleslátását,a bombagyár pedig kitünö humorát.
Nagyon sokaknak tele van a f*sza a hazug bibsi-libsi-nyúlós -nyálas összes többi médiából !
A kurucot azért gyülölitek, mert kihúzta a dugót a fürdökádból, amit oly szorgosan töltögettek az (értelmiségi) igenbölcs, mindentudó fajtiszta európai ujságírók,- a hazugság vizével.
Most hogy lefolyt, jön föl a büdös,és egyre többen érzik a szagát!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.22. 18:27:47

Az nem baj ha az állóttvíz lefolyik és az ember tisztavízben akar fürdeni, az a baj ha az posadtvíz helyét a trágyagödörből tölti fel, mondván az kell a magyarnak, na az kurvagáz ám :D Persze hogy néhányan azt mondják menjen aztán fürödjön akinek kettő édesanyja van meg három apja , mert én tuti nem, akkor inkább a büdösvíz.Van ahogyan lehet élni és van ahogyan nem.Ugy nem mint a keleti bonba csörög óra helyett országokban, és ugy sem hogy csendespihenő helyett éppen népfölkelés van heti kétszer.Ugy viszont igen hogy európai modra az ember csinálja a dolgát és ha nem muszáj nem akar minden második embert elgázosítani ha az éppen szembe jön vele az utcán.

Onkel Tibi · http://t-online 2008.03.03. 19:07:44

Tudni a nem-tudást,eza legbölcsebb.
Aki nem tudja nem-tudását,szenved.
Aki megszabadul a szenvedéstöl,
nem szenved.
A bölcs nem szenved,mert megszabadult a szenvedéstöl,
ezért nem szenved.

Lao-ce
süti beállítások módosítása