HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Szent Korona WhiteParty

2008.02.05. 17:27 labancinformator

"a legszebb party a legjobbaknak"

"face control"

Labanckabaréhírek 2008

Ez most valami médiahack?

15 komment

Címkék: parlament korona szent korona tan white party nemzeti összefogás párt jajne

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr9326620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.07. 10:51:57

Fúj, kikérem magamnak hogy z olyan szent dolgot mint a korona igy megalázzanak, fúj... jájdeismerős...
Ez nem mai felvétel szerintem, ráadásul nagyonkomoly ahogy körbeállják a másolatot :D
Az idiótáktól ments meg uram.

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.16. 15:40:03

Biztosan szörnyü érzés lehet a leigázni kívánt nép ellenállási törekvéseit intim megfigyelni. Kiben is vállthat ki az ilyesmi nyílt ellenérzést?
A hazaárulókban,és azokban az idegenekben akik nem taroznak a magyarsághoz, sokkal inkább gyülölik öket. Mert a Magyar Népnek saját kultúrája,hagyományai,és fényes történelme van.
Minket nem gyülöl az egész világ,és nem üldöztek el eddig sehonnan mihasznaságunk miatt. Mert mi nem lopásból,csalásból hazugságból és gyilkkosságból épitettünk hazát magunknak.Ezt a földet soha nem fogjátok leigázni,még ha most azt is hiszitek!

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.02.17. 14:28:37

Kedves Tibor!
Sokat tanultunk a kommentből,én például még jegyzeteltem is.
Sajnos te is beleestél az átlag blogunkba beíró szélsőségesen pillanatragasztott szemellenzősök hibájába: mégpedig azért, mert rögtön elkezdesz zsidózni és kikérni magadnak, hogy te meg a magyar vagy, ellentétben velünk. Hát igazad van: mi vagyunk a bolsi liberális abberált buzeráns drogos zsidó faj. Illetve nem, de azért jó lenne, igaz? Úgy legalább nem kellene bonyolítani.

Kinek akarod bizonyítani, hogy magyar vagy? Nekünk nem kell, mert úgysem hisszük el, magadnak, meg ugye elég röhelyes lenne.
Hát ezen a problémakörön kérlek gondolkodj el!

Egy ilyen kommenttel egyébként pontosan azt árulod el, hogy egy alsós vietnámi is többet tud a magyar kultúráról, mint amennyit te valaha is fogsz. Kezdve ott, hogy a magyar nép az kis betűkkel írandó, pontosan, mint a nemecsekernő.

Más kommenteid miatt már díjaztunk, de én most egy különdíjat is felajánlanék, ha mutatsz nekünk egy olyan embert ma Magyarországon, aki 900-ig, vagy 1000-ig, szín magyar ősökön keresztül vezeti vissza magát, DE és ez nagyon fontos!, emiatt nincsen olyan mértékű erekciója, mint neked, amikor ütöd a melledet

jó keresgélést
üdv
labanchírek

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.20. 18:46:12

Haha !
A zsidót meg sem neveztem itt! A Magyar Népet én nem véletlen nagy betüvel írom.
Ismerek személyesen ösi családokat, de ezek neveit nem kötöm az orrotokra ,meg zaklatnátok öket . A nemzethez való tartozásnak különben sem kizáró oka, ha valaki esetleg nem 100% -ban magyar származású. Ellenben aki mindent elkövet a nemzet szétzüllesztésére az nem várhatja el, hogy ezért még szeressék is !
Sajnos nekem nem adatott meg, hogy 30-35 éves koromig József Attilán rejszoljam szét az agyamat (apuci pénzén), meg nekem ne adjatok helyesírási leckéket ,bölcselkedjetek csak egymás között!
Ha már ennyire magyargyülölöek vagytok, miért nem költöztök például Izrael-be ? Ott magatok közt lehetnétek,és nem zavarna náci magyarok koronapátyolgató szertartása sem .
Ja a buzernyákokat még nem is említettem!
Engem nem zavar amíg nem nyilvánosan undorkodnak, és provokálják a normális embereket.
Mert a NORMA a többségi szokásrendet jelenti, nem csak egy (X) üzletlánc neve.
A mellem én nem ütöm, és mem én járok az utcára másokat provokálni nagy bölcsen. A seggemre sem varrnék semmilyen csillagot,meg háromszöget, mert szerencsére nem tartozom közétek, okos tóbiások.
Puszika nemtek kis csacsik!

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.20. 21:25:17

Elgondolkoztam így magamban, mitöl lesznek fiatal emberek "baloldaliak" ,nemzetgyülölök, nemzetidegenek.-Sajnos fiatal korotokkal magyarázható az a szemlélet amit helyesnek éreztek. Ti nem beszélhettetek elsö
világháborús veteránokkal, kitelepítettekkel, 56-os megnyomorítottakkal,és a gyilkosokat sem ismeritek (fel). Egy ellopott ,megcsonkított országban generációkon és rendszereken átívelö hazaárulás áldozatai vagytok.
Én tudom mit mondana nagyapám, aki csendör volt fiatalkorában,és bár sajnos nem lött agyon egy kommunistát sem, de az öt gyerekével menekülnie kellett a család birtokáról a Rót Manó (Rákosi) uralma alatt, mindenét hátrahagyva. Mit mondana a másik nagyapám aki bányász volt, mégis elhurcolták az oroszok munkaszolgálatra,majd mikor hazatért betegen, rövidesen meghalt a bányában, négy gyermeket hátrahagyva ?
Ti egy olyan képet ismertek erröl az országról amit a post-kommunista +szabadkömüves hatalom jól megcenzúrázott.
Ilyenek az összes könyvek amiböl tanultatok, ezt láttátok,hallottátok.TV-Rádió,újság -mind hazudik csak. Idegen töke irja elö,mit gondoljon a diák,a minkás,és a "közalkalmazott":
A demokrácia hazugság, az egyenlöség hazugság,európai unió-hazugság.
Van viszont tudomány ami igen is kimondja, hogy vannak különbségek a fajok,vagy ha úgy tettszik fajták közt. Van genetika, van psychologia,és Szociál-psychológia. Igaz a mai hatalom minden tudományt a népbutításra,és elnyomásra használ, de azért van tudomány.
Egyedül az a tény hogy az emberket jobb,meg baloldalinak sorolják be ,megmutatja mennyire hülyébe vesznek mindenkit. Sajnos ez 90%-ban be is jön.-Gondolkozzatok el ezen, ha valóban meg van a szándék bennetek a konszenzusra, és fel tudjátok fogni ezeket a dolgokat!

labancinformator · http://labanchirek.blog.hu 2008.02.20. 23:21:46

kedves Tibi!
először is örülök, hogy ennyire foglalkoztat a blogunk.
másodszor pedig nem fogok neked mindenféle családtörténeteket sorolni, mert meghaladná paranoiás csőlátásodat.
a többit labancfirkász magyar testvérem leírja részletesebben.

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.21. 22:25:39

Látom a borzasztó elragadtatást, mennyire is örültök,hogy valaki veszi a fáradtságot,és esténként megpróbál feljutni azokba a magasságokba ahonnan ti pocskondiázzátok a köznépet.
Ha már a NEMZETI azonosságtudatotok annyira betegesen hiányos, akkor legalább határtalan bölcsességtek bevilágíthatná azt a sötétséget, amelyben a magamfajta náci patkány hétköznapjait tengeti ! Kiknek ennyire széles a látóköre, nem paranoiás,és a törtenelmet olyan jól ismeri hogyan tud azonosulni, (még viccnek is rossz) holmi büdös labanczokkal? -A törökök nem ártottak annyit mint a labanc, szép ,hazafias cselekedet a nevükben firkálni! Tekintettel arra, hogy a jövö géniuszaival állok itt vitában,akik egyszer fontos,vagy inkább zsiros állásokból osztogatják az észt az emberiségnek,szomorúan be is fejezem monológomat. SZEGÉNY MAGYARORSZÁG !

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.02.22. 15:36:25


Az lesz ám a jó világ ha égig ér a szarkaláb és az utcán a sündisznócska riszálja a popsiját!!

u.i.: senki nem mondta, hogy náci vagy, ha akarsz az lenni, tőlem lehetsz. többek között azért írogatjuk ezt, a blogot, h különböző sematizálásokra és ferdítésekre felhívjuk a figyelmet. te pl. mindkettőből kivetted a részed és közben meg azt szajkózod, h mi is olyanok vagyunk mint a felnövő ficamos 20-asok, akiknek az Rtl klub a Bibliájuk. meghogy balosok vagyunk: tudot te kik a balosok ma Magyarországon? Mert én nem!
akármennyire is nem hinnéd, én pl. szeretem ezt az országot, bizonyítja az is, hogy blogot írok az itthon történtekről. nincs székelykapu a lakásom bejárata előtt és tényleg jobban kedvelem az övtatyit, a tarsolylemeznél, de ettől még, ugye magyar vagyok!
egészséges előremutató nacionalizmusnak hívjuk ezt a dolgot, így magunk között. nem kesergünk naphosszat Trianon, még, ha úgyis gondoljuk, h tényleg igazságtalan volt. inkább azon gondolkodunk, ami előre vihet.

tudod!?
erőt, egészséget!

Az lesz ám a jó világ ha égig ér a szarkaláb és az utcán a sündisznócska riszálja a popsiját!!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.22. 18:46:58

Azért meg kell hagyni nagyon kemény technopartyt nyomtak a korona körül :D Tuti ha én csinálom mikor rámjön az ötperc akkor mindjárt nagy nemzetellenség leszek :D Ha kettőskeresztet székelek akkor táltosá avatnak engem is?Lehet hülye vagyok csaba királyfi ideológiához :D
A magyar kérdést marhaegyszerű eldönteni, a személyi igazolványban benne van az állampolgárság, az enyémben még benne van ;) Mégsem vagyok se jobbos se balos, tudtommal se bibsi se libsi se baksi, ja bocs az egy település :D Ugye nembaj hogy egy turulmadarat sem tartok itthon se kalitkában se egyéb formában, mégcsak egy árpádsávos zászlom sincs, nagy bünőm még hogy elférek a színesbőrűektől is és ők sem kivánnak hábórút indítani ellenem.Március 15-én is csak azért rakom ki a kokárdát mert úgy gondolom ez egy nemzeti ünnep, és nem azért hogy hirtelen felindulásból ősmagyarnak valjam magam, de ugye azért ez még nem nagy bűn.Nemmondhatnám azt sem hogy mélyen vallásos vagyok, de ettől függetlenűl mégsem akarom kiköltöztetni a keresztény egyházat a többivel egyetemben azzal a felkiáltással hogy mindenki takarodjon haza, mondjuk a keresztények rómába ugye :D Bármilyen hihetetlen de jópáran vagyunk még így és nekik sincsennek problémáik az élettel úgy általában, napi gondjaik persze vannak mint mindenkinek, de valahogy nem érzi ugy az ember a disznóol mellett hogy a gyárkémény a büdösebb.

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.23. 15:36:27

Örvendek, hogy végre két érthetö mondatot ki tudtam szedni belöletek,mert én úgy is hülye vagyok.
Az itt a probléma, hogy a népek csalódtrak már itt mindenben,és nincs egy normális jövökép,nincsen alternatív ideológia. Nézhetjük az ország helyzetét és lehetöségeit magában? Nem. Mert az ország lehetöségei saját államformáját illetöen igen csak korlátozottak.Magyarország jövöje nem csak attól függ,hogy hogyan áll a lakosság ehhez a kérdéshez, hanem nagyban függ a világpolitikától is.Közvetlen szomszédságungban,és távolabb folyó eseményektöl.
Nagyjából van két érdekszövetség. Az Orosz szféra, meg a nyugati szféra. Ázsiát kihagyom,mert azt mindkettö manipulálja.
Szóval vagy az egyik vagy a másik fog megeröszakolni bennünket. Az a gondom,hogy mindkét szférában igen nagy a zsidó befolyás,és ebben látom beigazolódni a cion bölcseinek jegyzökönyvében foglaltakat, amely ha hazugság lenne, nem igazolná a történelem naponta a tartalmát.!!
Miértt van az ,hogy ezt a népet sokszorosan büntetik? Kik tüzték ki a magyarság elpusztítását célul? Ha ti nemzeti elkötelezettségüeknek mondjátok magatokat, miért gúnyoljátok azokat akik szintén azok, csak talán nem találják azt a formát melyben leghelyesebben kinyilatkoztathatják
érzéseiket?
A nemzeti tudatot nem lehet megreformálni nemzeti akarat nélkül. A gyökereit keresö magyarság kétségbeesetten kapkod minden szimbóum,és szövetség után ,mert a hatvankettö év nemzetpusztító politika teljesen elszakította gyökereitöl, elhülyítette,és megalázta a népet.
Az Ejurós hülyeség,ha annyira nagy hatást tett volna rátok, itt csatolom az egyik írásom, ami lehet vitatéma, de hüségesen tükrözi életemen át szerzett tapasztalataimat,és ideologiai hozzááasom.
Bocsánat, ha hosszúra sikerült!


Ki a magyar? Nézeteim szerint:
-Aki magyarnak érzi és vallja magát,
-aki beszéli a magyar nyelvet,
-legalább egyik szülö magyar származású,
-aki válalja és tiszteli a magyarság kulturáját,ismeri történelmét,tiszteli a nemzet szimbólumait.
-Szerintem ezek a legfontosabb definíciók kimerítik
azokat az alapvetö követelményeket, amivel egy személy nemzeti hovatartozása meghatározható.
-A magyarság nemzeti érdekei generációkon keresztül átívelö céltudatos nemzetpusztító politikával erösen meg lettek sértve,el lettek tiporva.
Az utolsó döfést a nemzet teljes szétzüllesztésére,az "Európai Unió"-hoz való csatlakozás jelentette. Az EU.-teljesen semmibe veszi nemzeti érdekeinket, kiszolgáltatja nemzetünket a nemzetközi valutaalap,a világbank,és egyéb hasonszörü szervezet imperialista törekvéseinek. A hazánkban élö nemzetiségek fegyverként vannak bevetve nemzetünk elnyomására,kultúránk elpusztítására. A kisebbségi jogok megsértik a többség érdekeit.
-Mi is a DEMOKRÁCIA ?
A demokrácia néphatalmat jelent, amelyben a népet alkotó népcsoportok, mennyiségükkel egyenes arányban képviseltethetik magukat a parlamentben, politikai fórumokon,és közösen dönthetnek a nép dolgai felett.
Tehát a demokrácia nem a kisebbség terrorját jelenti a többség felett, hanem a nép közös akaratát, vagy ha úgy tettszik a többségi akaratot kell,hogy érvényre jutassa. Természetesen egy egészséges társadalomban ez nem a többség diktatúráját jelentené,hanem a kisebbségekkel folytatott egészséges konszenzussal létrehozott kompromisszum eredményét, közös döntést.
-AKIK HAZUGSÁGGAL MEGSZAVAZTATTÁK AZ EU TAGSÁGOT NEM AKARNAK DEMOKRÁCIÁT!
-A Magyarországon uralkodó rezsim nem demokratikus.
-A parlamentben nem a nemzet,sem a nép, hanem idegen és kapitalista érdekek szerint hozzák a döntéseket.
-A demokráciának nem függvénye a többpártrendszer!
ez egy tévhit.
-Azonos területen élö, egy nyelvet beszélö,hasonló kultúráju népcsoportoknak kell,hogy legyenek közös érdekeik, melyek a közös akarattal létrehozott döntésekben kerülnek megvalósításra.
-Minden normális népcsoportnak azonosak az alapvetö érdekei!-Mik is ezek az érdekek?
1.Emberhez méltó életkörülmények megteremtése,
-alapvetö közellátás biztosítása,(víz,élelmiszer,lakás,energia)
-a mezögazdaság,ipar,és infrastruktura fejlesztése
-egészségügyi,szociális rendszer kiépítése
-közöktatás megszervezése,a kultura és tudomány gyarapítása,tekintettel a jövö generációk érdekeire is.
2.A haza védelme
-honvédelem kiépítése
-közbiztonság megszervezése
3.Müködöképes és igazságos államaparátus kiépítése
-Közigazgatás, képviseleti rendszer megszervezése
-jogrendszer kiépítése
-Igazságszolgáltatás megszervezése
MINDEZEKHEZ NEM SZÜKSÉGESEK PÁRTOK !
A pártoskodásban az érdekkülönbség dominál
A DEMOKRÁCIÁBAN AZ ÉRDEKKÖZÖSSÉG!
Íme egy szociális(közösségi) nemzetállam modellje.
Sajnos ha a jelenlegi szituációt figyelembe vesszük
elöre láthatóak a nemzetromboló eurós poilitika következményei.
Nem csak magyarország,hanem az összes többi európai állam súlyos társadalmi problémákkal küzd.
Az az elit, aki ezt kiötlötte eröltetett ütemben folytatja a nemzetállamok lerombolását, telepíti be
a nem európai fajtát,súlyos társadalmi feszültségeket generálva.
Az oktatás szinvonalát elöre megtervelten csökkentii,a médiákon keresztül folytatja a népbutítást, hamis képet fest múltról,jelenröl,és jövöröl. Információs politikája meggátolja az információáramlást az eurós országok között. A szólásszabadság korlátozva,rádióadások és tv müsorok cenzúrázva, internet cenzúrázva újság,könyvkiadás cenzúrázva.
Igy szeretnék megörizni a stabilitás láttszatát,és megakadályözni a lázadást.
Ez a hatalom idöre játtszik, tudja,hogy elöbb utóbb etnikai háborúkhoz vezet ez a politika,de ezt is arra akarja felhasználni,hogy végérvényesen ki tudja pusztitani a nemzeteket,egy keverék-masszát létrehozva.
Ez a massza ugyan jóval sötétebb,és butább lesz mint az ös európai fajta,de rabszolgának pontosan megfelel.
Sajnos én attól tartok,és meg vagyok gyözödve róla,hogy anarchiába fog torkollani rövidesen ez az eurós politika (Párizs,+Itália). Az elkeseredett fiatalság minden elbutítási kísérlet ellenére nem kontrollálható igazán, egyre inkább radikalizálódik,és kriminalizálódik. Ajánlom figyelmébe mindenkinek a fentieket,de most egyelöre nem tudok többet írni,várom a reakciókat!
Szebb Jövöt kívánok mindenkinek!
Onkel Tibi

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.25. 15:01:00

Ki a magyar?Aki álampolgárságát tekintve magyar.
Erőltetett ez a magyarságkérdés aszem :D
A kötársaság meg a lehető legjobb álamforma, vagy szeretnél király lenni?Korán halnak, lásd dzsimit :D
Az Eu tagság nem szavazat kérdése hanem muszáj kérdése.Jobb bent mint kint.
Amelyik országról te beszélsz az nemhogy nem létezik de nemis létezett sosem.Probáltam megérteni hogy milyen ember lehet aki magyar zászlóval végez nyilvános önkielégítést de nemtudtam felfogni :D
Én javaslom a történelemkönyv olvasgatásást, mindjár utána az alkotmányt majd a BTK-t.
Csak hogy eleve hülyeségeket ne írkáljunk már.
Meg a népet sem kell idekeverni mikor ismered 1 ember véleményét és általánosítasz mindjárt milliora.
Az emberek nagyrésze nem akar fegyvert fogni, nem érzi ugy hogy bármi nagyobb probléma lenne és nem kiván turult sem fogni.Mert nem érdekli, mert ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.
Ha már annyira sok valakinek a szabadideje miért nem megy el moziba vagy olvas vagy valami?Miért kell mindjárt kimosott aggyal kiabálnia farkast?
Sporolok neked egy kis munkát a nagy magyar gyökérkeresésben ott találod a gárdánál, de siess mert nincs már egy hónapjuk sem hátra :D
A normális ember nem keres gyökereket, mert nem növégy wazze :D Meg mondom, nem maszturbál zászlókra mert nem érdekli.Nem izgatja fel sem szekszuálisan sem sehogyan.Az viszont izgatja mikor ilyen hirtelenmagyarok rommáverik a belvárost.
Néha amugy jó volna legalább a témánál maradni és nem fél oldal faszságot bemásolni mondván az az ideologiám meg hasonlók.Ha leégeted magad az a te dolgod, de ne kelljen már off-okat bogarászni, kösz.
Én nem kivánhatok neked szebb jövőt , mert ami az országnak jó jövő az neked nem az, mert neked az is szar ha esik meg azis ha nem.
Menj ki focizni, vagy csinálj valami hasznosat, mert félek maradandó károkat teszel magadban :)

Onkel Tibi · http://t-online 2008.02.26. 20:07:31

Hogy ki égette itt le magát,az igen kérdéses! Reakcióiból megláttszik,hogy egyáltalán nem érti amit olvas.Hogyan vették fel ilyen csapnivaló modorral és hiányos tudással magasabb iskolába arra igazán kíványcsi lennék! Nem én hívtam ki provokatívan a nemzeti meggyözödésü emberek haragját és megvetését azzal, hogy labanc portált nyitottam magyarországon és folyamatosan megpróbálok gúnyt üzni a nemzeti oldalból. Megpróbálom magam visszafogni hozzászólásaimmal kapcsolatban.Látom nem volt nehéz zavart kelteni soraikban, nem látom viszont azt a szellemi potenciált amire különben számítottam.Ebböl is láttszik milyen sematista bandával állok szemben. Hol van a széles látókör és a határtalan tolerancia,amire annyira büszkék? Önok egyszerüen nem ellenfelek.Amúgy is csak összefüggéstelen pocskondiázást hallottam önöktöl tisztelt uraim ! Tulajdonképpen nincs is már kedvem önökkel csevegni. Most búcsuzom, lehet ünnepelni !

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.02.26. 22:20:34

Kedves Tibor!
Elmondanám, magunk közt, hogy mi is a dolgozó nép részét képezzük, így nem biztos, hogy minden áldott nap jut időnk a civil fórumokra...akármennyire is szeretnék. Úgy emlékszem, hogy néhány bejegyzéssel korábban kifejtettem álláspontom, illetve a a két szerkesztő (labancinforamtor, labancfirkász)
álláspontját a bombázott problémakörökkel kapcsolatban. (a többi kommentezőért nem vagyunk felelősek, ha problémád van velük, nekik címezd azt.)
Ha ennek ellenére nem érted meg, hogy mi jót akarunk ennek a nemzetnek(-hogy érthetőbb legyen, a te nyelvedre lefordítva- nem a világméretű cionista összeesküvés részei vagyunk)
akkor nincs érteleme a további dikurzusnak.
többek között...
remélem a jövőben elmarad a sértett kisgyerek üzemmód, meg a hisztizés, hogy nem vagyunk elég updated napról napra...de ígérem igyekszünk
amint időnk engedi nagyobb lélegzetvételben is válaszolunk a hozzászólásaidra
bort búzát
labanchírek

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.29. 19:37:01

Nemzeti oldal :D Ez nagyon lol :D Melyik az a parlament pont hu vagy melyik?
Nekem azzal semmi problémám ha valaki ráér és ugy dönt hogy játékkatonákat tologat térképen meg bajuszt rajzol magára ha úgy érzi jól magát.Nincs vele semmi bajom addig míg nem kezdi magát rá erőszakolni mindenféle kitalált dologgal a többségre.A többség bizony törvénytisztelő állampolgár aki nem akar partizánakciók közepedte molotovkoktélra hívni köztisztviselőket.
Legyen példa a sokak álltal nem szeretett usa, ott szent az alkotmány és a paraszt ember is shotgun végre húzná azt aki meg akarja dönteni.Na az a nagy nemzeti öntudat, amikor nem gyerünk aztán ,,mongyonle meg aki farok felém tart" címszóval róják az utat két lángbaborított autó között, hanem ugy tesznek az országért hogy stabilitást mutatnak a normális életben.
Olyan emberekre alapozni egy ország stabilitását akik zsidóznak, cigányoznak, fenyegetőznek?Akik képtelenek a törvények betartására akik az őskort sírják vissza és erőszakpropagandáznak?Hát lófaszt kéremszépen.A nagy nemzeti színű lopéniszt a fivkándozó fenekükbe.
Ha az kell ahoz hogy a többség békében tudjon élni hogy az ilyen magukat nemzetinek mondó köztörvényeseket örökre rácsmögé zárják hát legyen.
A saját országát szétverő nagy hazafi csak egy elmebeteg akit kezelni kell, sokkterápia, vastag falak, jegesvíz...
süti beállítások módosítása