HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Hogyan szavazzunk?

2008.03.06. 15:56 labancfirkász

Mi más is lehetne égetőbb kérdés jelen pillanatban, Európa közepén, (annak is a szívében) 2008. Március 6-án, három nappal a Népszavazás előtt!? Semmi!! Hát persze izgulunk már, izzad a tenyerünk is ha agitáló flyert, nyomnak a kezünkbe, netán, ha mi magunk ragasztunk fel valami matricát a parkoló órára, amíg nem néz oda senki. Lázban égünk, és be kell vallanunk gombóc van a torkunkban, valahogy úgy, mint a ZTE-Manchester United előtt. Alapvető emberi érzések ezek, elvégre több millió málémagyar fog (pártállása  szerint) dönteni olyan kérdésekről, melyek egyáltalán nem nekik valók, s messze meghaladják értelmi kapacitásukat. Ez a kis írás, szóljon tehát a  kezdőknek, újrakezdőknek, bizonytalanoknak, döntésképteleneknek!

Első lépések-KEZICSÓKOLOOM!!

Február 22-ig bezárólag minden választásra jogosult megkapta postán a személyre szóló behívóját, melyen megtalálja, hova is érdemes menni, hogy szavazata a leghatékonyabb legyen. Virtuális útvonaltervezés nem szükségszerű, ha nagyon nem vagyunk ismerősek a környékünkön, kérdezzük szomszédunkat! Fontos, hogy jó időben legyünk jó helyen! Mikor megérkeztünk a számunkra kijelölt szavazóhelyre, emeljük kalapunkat és illedelmes, jólérthető "kíváánok, kezicsókolom!"-mal köszönjünk! Ha az megvan, az már mondható félsikernek. Innentől már nem érhet baj, s a tévesztési faktor is minimálisra csökken.

Benn vagyunk a sűrűjében

Nem kell csüggedni, egy percig se toporogjunk, vagy álljunk egyik lábunkról a másikra! Célirányosan találjunk be egy zsűritagot, hogy személyazonosságunk bizonyítása fejében máris keresse az előmelegített, csak nekünk szánt, multi-exkluzív szavazócédulákat. Ha megvannak a lapok (3!), indulhatunk is a spanyolfal mögé. (Kis lábremegés nem számít, orrunkat ne lógassuk.) Ekkor kell jönnie annak a résznek, mikor a fülbemászó szlogenek kétoldalról bódítják el a fejünket, fontos, hogy megőrizzük a lélekjelenlétünket! Tudom, van akinek nehezére esik, csakúgy rámondani valamit, és szíve szerint mindkét lehetőséget beikszelné, de ez NEM, ismétlem NEM érvényes! Lehet, hogy konzervatív a rendszer, dehát ez van, el kell fogadnunk minden fogyatékosságával együtt!
Megjegyezném, hogy a notórius plussz íroknak/rajzolóknak is lesz keresnivalójuk 9-én hiszen 'x'-en kívül a '+' embléma is elfogadható és érvényes, ha a megfelelő helyre kerül, ugyanakkor óvaintünk mindenkit az aláhúzás, karikázás, csillagozás, illetve bármilyen non-figuratív szimbólum használatától.

La Finale, after party

S ím elkészült a mű! Borítékba helyezés után a szépen átkötött dobozba becsúsztatni tessék! Tulajdonképpen, az érdemi részén ezzel túl is vagyunk. Ezek után már, csak az ima és a közös szurkolás segít. És mindent meg kell tennünk, hogy csapatunk nyerjen! Verbuváljunk szurkolói klubbot, és szervezzünk multi-ökomenikus-fohász crew-kat, fesssük be az arcunkat, üljünk össze hasonszörű szomszédokkal, verjünk tam-tam dobokat és énekeljünk  indulókat! Ha mindezt meguntuk, menjünk ki az utcára és mutassuk meg a vérszegény médiának is, hogy a mi táborunknak nem lehet, csak úgy megszoronagatni kollektív tökeit! Mérges arcokat vágjunk a lencsevégeknek és kamaráknak, fontos az agresszív tevékenységek mívelése is, máskülönben nem hisznek majd nekünk!
Mindent meg kell tennünk, és csak magunkra számíthatunk, mert ezúttal nem biztos, hogy lesz Koplárovics Bélánk!

7 komment

Címkék: tutorial népszavazás2008

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr54368468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.03.06. 18:02:43

Én meg nemtudom hol van az értesítőm, lehet az enyémet is elásta a postás :D
Nade majd odafirkantom a potkérdést:
antaljozsefmongyonle...
a.) igen
b.)muszáj neki
c.)már lemondott

-Maradék- (törölt) 2008.03.06. 23:40:12

Antall József lemondása viszmajor eset volt. Nem olyan mint a Gyúcsány, bár sokan hasonló sorsra méltatják mint Antall bajtásrsat. Mi a közös bennük? Mindkettő támogatta a tandíjat, miniszterelnökök voltak és nagy tömegeket mozgattak meg.

labancinformator 2008.03.07. 00:02:16

és férifaik voltak, ezt ki ne felejstd!
(bár a "másik oldal" férfi vezetője természetesen mindig kisebb hajlottabb hátú, hájasabb/nyeszlettebb, és a férfiassága is meghajol a másik nagysága előtt)

Kiemelném még, hogy döntésünk fontosságát semmi sem érheti felül, tehát az előkészületekhez mindenképpen hozzátartozik:

1. Minden nem odaillő programot lemondani az adott nap urnanyitásától az újraszámlálásig!

2. Péntek estétől kézlazító, tornáztató gyakorlatokat szükséges végeznünk, hogy semmiképpen sem remeghessen meg kezünkben a penna, mellyel az országot a végleges elsüllyedésből tudjuk kirántani! Bár a Fidesz plakátok pornó jellegű szereplői (lsd. google-> "nővérke", "egyetemista lány" keresőszavak) szavazókedvünk mellett igencsak felajzhatták szexuális életünket, mégis a fenti okokból kifolyólag jobb, ha a szavazóképességünket nem befolyásoló mértékűre redukáljuk azt. Hiszen egyik állampolgári kötelességünk sem mehet a másik rovására!

köszönöm a lehetőséget, megyek is lemondom a vasárnapi tavaszi napra tervezett kirándulásomat rég nem látott barátaimmal!

labancinformator · http://labanchirek.blog.hu 2008.03.07. 01:26:04

ohh, engedtessék meg egy "apropó, penna" című felindulás...

célravezető lehet, ha saját pennát is viszünt a személyinkkel együtt, mert a toll is könnyű eszköze lehet a választási/népszavazási csalásoknak. éber magyarok mindenképpen tartsák nyitva a szemüket, főleg az "olyan" választókerületekben!

minden jel gyanús!

aki nem gyanús, az azért gyanús! (informátorként már csak tudom)

ezennel be is jelenteném, hogy kommentbe várjuk a leggyanúsabb gyanúkat, melyeket felfedezni véltek a nyájas Olvasók!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.03.07. 11:10:08

A gyanús hogy bentudom hol az a kötsög értesítő :D

labancinformator 2008.03.07. 16:42:12

na az nekem sincs meg, hoppá!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.03.10. 16:17:57

Orbán szerint a nép leváltotta a kormányt, egy mszp-s polgármester szerint meg bebizonyosodott hogy a lakossághóz képest kevesebben szavaztak igennel, nem a nemhez képest hanem a lakossághóz képest!
Vagyis ha úgy nézzük eredménytelen is lehetne mert európa lakosságáhóz képest a részvétel sem volt sehol ugye... Ezek mekkora barmok...
Eszembe jut egy ultramajom aki miután elvesztettek egy választást azt mondta: -Mi nem vesztettünk!Csak kevesebb szavazatot kaptunk.
Én meg azt mondom: -Mi nem vagyunk barmok!Csak szeretnének minket annak hinni.És ovodások sem vagyunk, nem kell mindenre odahimezni a jelünket, annélkül is megtaláljuk a tornazsákot.
süti beállítások módosítása