HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

FUCK THE X-MAS PARTY - A ZSIDÓ BULI

2007.12.20. 01:43 labancfirkász

    Az ominózus írást, a kuruc.info zsidóbűnözés füle alatt találjuk. (itt) Mondhatni háttérbe került, egy hétig ugyanis címlapsztori volt. Meg kell említenünk, hogy  a cikkben nem foglalkozunk helyesírási hibákkal és a szerző magyartalan nyelvhasználatával. Van azonban, más, egyéb kiragadni való az idiotizmusban alaposan megforgatott levélben.

A belterjes pesti zsidógyerekek kedvenc füvezőshelyén, a Kultiplexben Fuck the X-mass (magyarul: Baszd meg a karácsonyt avagy, hibásan ugyan, de Baszd meg a karácsonyi misét-nek is értemezhető) címmel partit tartottak szombaton. 4 éve, szentestekor ugyanebben az épületben buzdított a magát zsidónak valló Bajtai Zoltán a keresztények kiirtására a Tilos Rádióban. Most csak angolul (hibás angolsággal) mernek gyalázkodni, de a lényegen nem változtat. Sólyom, a Mazsihisz, Gyurcsány és Orbán és Dávid természetesen hallgat, a toleranciáról károgó kaftánrasszistáknak ezt is szabad.

    A lényegre térő bevezető után megpihenünk egy kicsit. Próbáljuk feldolgozni a feldolgozhatatlant. Sikítozunk és hülye fejet vágunk. Esetleg gondolkozunk egy kicsit, vajon milyen lehet egy belterjes ember. Aztán in medias res következnek a fordítási problémák. Probláljuk csak megfejteni a talányt! Az "X-mass party"-ból, hogy lesz karácsonyi mise?   Kinek mi a buli alapon? Talán igen.
Sajnos el kell mondanunk, hogy a szerző -valószínűleg, persze direkt- szezon&fazon összekeverésével próbál manipulálni. Turpisság, de lelepleztük: Tilos rádió, Kultiplex -nem ugyanaz. Egy rádió, és egy szórakozóhely! Van egy szemléletes, ugyanakkor mérsékelt végzettséggel is könnyen megérthető példám: ha a szomszédom cigányozik, attól én még nem vagyok rasszista! Ha ez valakinek elsőre demagógnak hangzik, tessék  átültetni a családra!
Károgó kaftánrasszista...beszédes metafóra, és még alliterál is! De ha költő, miért titkolta előttünk olyan sokáig?...Lényeg, persze, hogy megtudtuk!

   A levél további részében is találunk kiemelendő gondolatokat. Legnagyobb részben, persze klasszikus judeobolseciorasszista összeesküvés-elmélet szövésről van itten szó. Ezeket azért kedveljük, mert senki sem érti meg -belértve a szerzőt-, s így megvan az (újra)alkotói szabadságunk, amikor legközelebb meséljük a klubban.
Van itt még "állatias, ószövetségi gyűlölet": az gyakran veszélyes, ha valaki teológiailag túlképzett.
És persze az elmaradhatatlan jókivánságok: "dugjátok föl magatoknak a  menórátokat"  és "b..tok meg a hanukát!" Előszőr talán azt gondoljuk, lesújtó, aztán rájövünk, hogy ezt a grindcore-os, dethmetal-os és stb-s nehézfiúknak és nehézlányoknak kívánják. És ezen a ponton, kezdünk el falatrengetően vihogni, amikor elképzeljük, hogy a Radikális Amputáció zenekar 5 nappal Hanuka ünnepe után egy kollektív gyertyagyújtási ceremóniát vezényel le...

A szertartás pedig akkor biztos a következő szövegek alapján folyna:

 "Minden kalauz álma,
 faszom legyen furulyája,
 a masiniszta bevarrt segge.......
 höööööuuuuuuáááááaaáá..."


••
Boldog Hanukát utólag, és boldog ünnepeket, kinek mit! Aztán meg ne próbálja senki feldugni a karácsonyfát, mert biztos rosszabb, még egy menóránál is!
 

9 komment

Címkék: kurucinfo kultiplex hanuka zsidó buli fuck the x mass party radikális amputáció

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr38270005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2007.12.20. 14:32:02

A cikket,, persze elküldtük a kuruc.info szerk-ének
bizakodva várjuk a választ...

labancinformator 2007.12.20. 23:18:06

ÉS MÉGIS IGAZ!!!
helyszíni beszámolót olvashattok az antimagyaron:
antimagyar.blogspot.com/2007/12/menrra-fesztettk-keresztet.html

Dávid 2007.12.20. 23:45:06

Naná hogy igaz! Fuck the x-mass muhahahahahaha!!!!!!

BenceBrutalJazafet · http://sdfsdsd 2007.12.24. 12:26:22

kurvajovolt aparty csak leesett a kipám pogoba :( XD

Prónay 2008.01.10. 01:14:47

Dug fel a hanukádat, a KARÁCSONY a MI ünnepünk kotródjatok a mocskos hanukátokkal Izraelbe.
Fuck Hanuka,Fuck Mózes!!!
SIEG HEIL!

labancinformator · http://labancinfo.blog.hu 2008.01.10. 16:55:26

"Dug fel a hanukádat"
tényleg rajta vagyunk már a dolgon, nyugi, csak nem jöttünk még rá, hogyan kell
(gondolom, hogy felszólítómódot akartál használni, csak nem sikerült)
egyébként ki mondta, hogy nem a tiétek?
egyébként örülök, hogy ilyen szinten elmélyültél a zsidóság kultúrtörténetében, és hagyományaiban, hogy már mózesről is hallottál, de azért szólok, hogy az nem most van.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.12. 21:06:02

A karácsony eredetileg pogány ünnep, jézus nemis télen született szoval a kerésztények csak átvették az ünnepet, ezzel nincs is probléma.Csak videokat láttam a partyról hát akinek tetszik annak hajrá akinek meg nem az nemfoglalkozik vele.Kár hogy ilyen marhaságok is lehetnek hirek.Maga a fuck to the xmas dolog sem újkeletü anno réverek partykat rendeztek abból kifolyolag hogy karácsonykor hirtelen mindenki szerette egymást aztán meg semmi, igy a réverek csináltak egy saját ünnepet ahol saját zenei kulturájuk keretein belül kifejezték gondolataikat.Nem azért tették mert zsidók lettek volna hiszen nagyrészük katolikus.Értelmetlen ez a keresztény=magyar nemkeresztény=nemmagyar dolog, hiszen a magyarok is csak késöbb vették fel a kereszténységet.Szive joga mindenkinek abban hinni amiben akar.Az ilyen rendezvényeket meg akinek tetszik látogatja akinek meg nem az enfoglalkozik vele.
Egyébként akkor a kukluszkánosok azért égetik a keresztet mert nemkeresztények?Ugyanmár :D
süti beállítások módosítása