HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Miből élnek kurucék?

2008.01.09. 22:52 labancinformator

Régóta foglalkoztat már, hogy a szörnyűséges diktatúrában sínylődő parlamenti és nem parlamenti jobboldal, akiknek még egy kiadós zavargással egybekötött akasztást sem hagynak véghezvinni, mégis miből él? Persze nem csodálkozom, hogy a plebejus politikát zászlajára tűző, nemzetféltő fidesz körei a leggazgadabb magyarok körül forognak. De szegény végletesen elnyomott, mindenféle népcsoportok által sanyargatott szélsőjobbunk honnan szedi mégis a pénzt a honlapjaira, újságaira, tüntetéseire, rendezvényközpontjaira? a nekik felajánlott birtokok, villák, kastályok is nyilván izraeli tulajdonúak. Ilyen lelki tusák közepette olvasgattam a cionrasszista, vadkapitalista egyesült államokbeli szerveren tárolt honlapot, bizonyos kuruc.infot. Ekkor egy reklám majd kiütötte a szemem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Már az érdekes, hogy a kuruc.info, az oldal, amely néha már lenini módon ítéli el a pénz hatalmát, nem zárkózik el a reklámoktól. Ajánlom figyelmükbe a szerintük magyar-, és keresztényellenes Tilos Rádiót: nekik sikerült.

Úgy tűnik, ha már lúd legyen kövér- gondolták tiszta magyar szívvel, és nem aprózzák el.

Felteszem, hogy a többi magyar testvér is fizet a reklámokért, nem csak úgy összetartásból teszik ki bannerjüket. De egy magára valamit is adó internetes hírportál oldal mégsem a magyarharcos tescopólókra nyomott hunjaiból él meg, nyílván kell valaki, aki annyi pénzt fial, hogy legyen pénz a doménnévre, a kiküldött tudósítókra, szakértőkre, tudományos munkatársakra, céges mobilra. Azért számomra mégsem igazán érthető, hogy gondolja a CBA nevű üzletlánc, hogy a demokratikus, emberi jogokat semmibe vevő, direkt a saját adófizető embertársaink ellen uszító, manipuláló, primitív oldalon reklámozza magát.

A választ a CBA honlapján keresem.

  • A CBA alapelvei menüpont alatt nem találtam semmilyen hivatkozást a szélsőjobboldalra, így csalódottan bár, de tovább kerestem, hátha van valamilyen utalás az ilyen kultúrkörökben alapműnek számító Mein Kampfra, vagy társaira. Talán az "Egyéni érdekek alávetése a közösséginek" pont támaszthat bennem egy sieg heil-nyi reményt. bízom benne, hogy mikor meglátogatom a "magyar üzletlánc" valamelyik tagját, és kóser tokaji bort keresve segítséget kérek az eladótól, ő majd felvilágosít róla, hogy a világuralomra törő zsidóság közösségi érdekeivel szemben ők a hazájukban palesztin módjára elnyomott magyarság egyéni érdekeit szolgálják.
  • Bíztatónak ígérkezik a határon túli üzletek alcím is. Rendes magyarok természetesen követik a globalizációt határon túliak igényét a lukas Danone-ra. Megtudhatjuk ezen az oldalon azt is, hogy azok a csúnya multik hogyan terjeszkedtek, így aztán nekik is versenyezni kellett, mert bár az csúnya dolog, de mégiscsak megéri. Legalább telik bannerekre bizonyos oldalakon. A magyarság kifejeződése, hogy az "elért piaci előnyöket saját országuk vásárlói részére továbbadják, illetve honi beszállítóikat egyre növekvő megrendelésekkel látják el." Aztán mégiscsak csalódnom kellett, mert kiderült, hogy a külföldön lévő 3895 üzletük nem csak a hajdani Magyarország területén található, így ezek száma édeskevés lesz, ha majd a cba-s élelmiszerszállítmányoknak kéne ellátniuk a nemzeti arcvonal országnövelő hadjáratának hőseit.

Sajnos ez nekem édeskevés. Most akkor magyar vagy nem magyar? Ha valaki a kurucinfon hirdet, akkor elvárom tőle, hogy úgy is cselekedjen. Mert ha valaki vállalhatónak gondolja, hogy egy ilyen oldalon reklámozza (szörnyen igénytelen) boltjait, akkor hogy gondolja vállalhatónak, hogy az ezen oldalon átkozott városrészekben sorra nyitja üzleteit? Vajon vannak egyéb, kevésbé nyíltan vállalt alapelveik is? Milyen rostán kell átmennie annak, aki dolgozni akar a cégnél, vagy társulna velük?

Képzelődnék?

Megértem, hogy a CBA üzleti vállalkozásként reklámozza önmagát.  Ez minden cégnek alapvető érdeke.

De nem tűnt fel a cég marketingeseinek, hogy azon a szélsőjobbos oldalon ők az egyetlen komolynak nevezhető cég a reklámsávon? Vagy talán nem is azok. Így biztos, hogy nem.

 

(nem célom semmilyen bojkottot, vagy egyéb háborút indítani a cba ellen, de azt sem szeretném, ha majd valakit meglepne esetleg egy múltból már ismert sláger: "zsidóknak és kutyáknak tilos a belépés")

8 komment

Címkék: reklám kurucinfo cba

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr92291497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyanakvó 2008.01.09. 23:26:21

Meg kéne irni a CBA-nak az eset. Hátha szolgálnak valami infoval... Lehet, hogy a kurucok nem is kértek engedélyt, vagy nem fizetett hirdetésről van szó..hanem csak úgy kirakták mert a cba is magor.

labancinformator 2008.01.09. 23:29:55

megírtam nyugi:)
várom a választ
figyelj, ilyen nincs. a kurucon vannak linkcserés bajtási szövetkezések, de nem hinném, hogy a cba ilyet csinálna. a kurucoknak miért lenne jó csak úgy kitenni egy céget a lapjukra?akkor a labancinfo csak úgy tegye ki a reál élelmiszert?:D

labancfirkász · labanchirek.blog.hu 2008.01.09. 23:29:56

volt már erről herce-hurca
és akkor a cba-sok azt mondták, hogy ők nem engedték meg...
ez kb. két hete volt...
azóta is vígan fenn van. gondolom ez ilyen kis kompromisszum volt, hogy ne veszítsenek annyi vásárlót csináltak egy ilyen kis színjátékot a kurucinfo meg jól járt lett egy kis + kessük
jó napot

labancinformator 2008.01.09. 23:31:31

és gondolták, hogy az árgus labancszemnek ez nem tűnik fel? muhahahhhaaa

askthepope 2008.01.10. 01:23:20

a kurucinfonak azért éri meg mert utána tudják mutogatni h figyelj cba ezek mind a mi bannerünk miatt klikkeltek rád, szal ha tetszik adj pénzt és fennmarad. már bejátszották más céggel, az azonnal elhatárolódott tőlük.

-Maradék- (törölt) 2008.01.10. 15:13:00

Hát ez kurva jó! :D

A CBAn én is kerestem anno a kuruc emblémát, de nem találtam, lehet hogy el van dugva...

jattila 2008.01.10. 17:57:06

A CBA-vezér tudtommal gój motoros...
süti beállítások módosítása