HTML

Tágítsd a látóköröd!

"A mindenkori labancok itt vannak az országban, és alig várják, hogy a gallérunk mögé pökjenek. " /S.ZS. frakcióvezető/

Nézd és lásd

Utolsó kommentek

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • Schrödinger: Kedves Labancfirkász! Remélem, nem baj, hogy kicsit gondolkoztam, mielőtt reagálok - úgy egy évet... (2008.12.13. 10:14) A "fehér nép" menetelése?
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:42) A "fehér nép" menetelése?
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:36) Parádézz, a nap sugarában!
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:35) Támadnak a bölcsészek
  • a: a (2008.08.06. 08:10) "Február végén zár be a Kultiplex"
  • jbjbjb: Tanulj meg magyarul, te seggarcú analfabéta barom. (2008.07.07. 12:04) IN Kuruc.info

Apolitikus ajánlat

CriticalMass 2008.04.20.

Fuck... again!

2007.12.25. 14:55 labancinformator

Nem akarom teljesen elrágni a gumicsontot, de azért így karácsonykor, miután mindenki felébredt az ópiumos a mákos bejgli mámorából, nem árt, ha pár szóra visszatérünk a Kultiplex Fuck the X- Mass partijához, és elgondolkodunk egy kicsit a balhézás hátterén.

a kuruc.info után a helyi Fidesz frakciót vezető Kandolka László és Bácskai János is felemelte szavát a "legmeghittebb keresztény ünnepünk meggyalázása" ellen. Ez megjelent a saját honlapjukon kívül a szombati (micsoda összefüggés!) Népszabadságban, ahol érdekes adalékot adott a két úr nemzetféltésére a megtámadott fél is.

Mi is ez a hirtelen jött nagy keresztényüldözés?

Nem feltételezem, hogy a két úriember a kuruc.info-ról tájékozódott az eseményről, mindössze érdekes az összefüggés a két hír megjelenése között. De rossz az aki rosszra...

Gondolati síkon sem egyeznek, áá, kicsit sem. kurucék elmebajára nem pazarlok több karaktert, akit érdekel visszaolvashatja két bejegyzéssel korábbról. De amit ez a két nagyon tájékozott hithű keresztény állít, igencsak vicces.

Embereink szerint a Kultiplex maga keresztényellenes megnyilvánulásairól híres, és egyébként is ott mindig randalíroznak az ifjak, tehát már be kellett volna zárni. Ez persze nem történhetett még meg, mivel a "műintézmény" Demszky Gábor által vezetett liberális főváros oltalma alatt áll.

Micsoda összefüggés!! És ha már keresztényellenes, és liberális, akkor már csak pár tényező hiányzik, ez egyértelmű...

Tiltakoznak a "keresztény gondolkodású emberek érzéseit, értékrendjét sértő primitív gondolatok, tettek ellen".

Tényleg felháborító az ilyesmi, főleg, amikor megtörténik. De van ám itt egy kis turpisság, ami nyilván nem tűnt fel a keresztény értékeket védő képviselőknek.

Feltehetően nem olvasnak Pestiestet, mert az aztán már tényleg az gyűlölködő, hagyományromboló liberális pénztőke propagandaszennylapja. Kár. Mert így legalább felfedezhettek volna valami turpisságot, ami nyilván kiszúrja szemüket, ha már ennyire tájékozottak az angol nyelvben, és annak újfajta írásmódjaiban.

Ez kiderül a Kultit üzemeltető cég vezetőjének nyilatkozatából:

"Az X-Mass szó - ellentétben a félreinformált szerzők által leírtakkal - nem a karácsonyt jelenti, annak közismert rövidítése az X-Mas, hanem egy szójáték, az angol karácsony és tömeg szavak összevonásával. A szervezők ezzel legszentebb ünnepünk tömeges elüzletiesedésére utaltak, és a rendezvény elnevezésekor ezt a jelenséget kívánták elutasítani "

Most miről is van szó? Szerintem a legjobban azt tehetné ez a két férfiú (akik ezekben a pillanatokban nyilván a karácsonyi család- szeretet mámorban tántorognak vissza  a templomból a fenyőfa körül terjengő bejgliillatba), hogy miután visszamennek munkahelyükre, nem kurucosan művelődnek, hanem billentyűzetet ragadnak, és elnézést kérnek mindenkitől, akit hírbehoztak, akikre utalgattak, és utána pedig leszedik a közleményüket a netről, vagy legalább a nagy összefüggéseket sejtető linket a három évvel ezelőtti Tilos rádiós kereszténykiírtós szövegről (annak következményein még most is szégyenkezhet a Fidesz anyapártja, az Európai Néppárt).

*

DE. Miért van az, hogy az önmagukat a kereszténységet védelmezőjeként bemutató pártok, és szélsőjobboldali szervezetek kéz a kézben ennyire odavannak az emberi méltóságért?

"Elutasítunk a keresztény vallást és annak ünnepeit, szimbólumait gyalázó mindenfajta megnyilvánulást, és elvárjuk a felelős liberális vezetők elhatárolódását a történtektől! " Fidesz közlemény

Az üzemeltető "Hozzátette, hogy az említett rendezvényen - amelyet nem az üzemeltető szervezett - nem hangzott el olyan kifejezés, amely bárki faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai vagy egyéb hovatartozását sértené. Az üzemeltető ennek ellenére elnézést kér azoktól, akiket mégis sértett volna bármilyen módon a rendezvény."

Most nem a fenti képviselők tájékozatlansága érdekel engem. Eléggé érdekes, hogy a mai magyar jobboldalon évente kétszer (kurucék többször) találnak valamilyen témát, amit be lehet dobni a köztudatba, öntudatra ébresztendő a keresztény magyarságot, hogy ugye milyen rossz nekik, őket gyűlölik, ellenük agitálnak mindenhol, és ilyenkor bezzeg a toleranciáról károgó kaftánrasszisták a tőlük a szélsőjobbtól örökös elhatárolódást ok nélkül (csak, hogy az igazi bajokról eltereljék a figyelmet) követelő ballibek ülnek a seggükön, és meg vannak magukkal elégedve. Bezzeg, ha a zsidókat bántják- jön ilyenkor a jól bevált félmondatos célzás.

Gondoljunk csak a Magyar Nemzet áthallásoktól kicsit sem mentes cikkeire, ami aztán a tehénparádé elleni szélsőjobbos utcai hadjáratba torkollott.

 Aztán itt volt nekünk a Tilos Rádió ominózus adása, melyben három évvel ezelőtt egy részeg férfi azt mondta, hogy kiírtaná az összes keresztényt. A műsorvezetők elhatárolódásból akkora példát mutattak a Fidesznek, amire ők az összes tagukkal együtt is képtelenek lennének, de ez nem volt elég, az embert kirúgták, és a műsor nyomán, amit legfeljebb 1000-en hallgathattak élőben Budapesten, megindult az összejobboldali fröcsögés zsidókról, nemzetvédelemről, keresztényellenességről.

 Szegény keresztények! Őket mindenki bántja! Nem mintha egyet értenék bárkivel is, aki vallási vagy egyéb alapon szapulja a felebarátját, de amilyen műbalhékat rendeznek évente kétszer, az több, mint nevetséges. Tényleg szar lehet az ország többségének, hogy van, aki kritizálni meri az egyházukat. Még ennél is szarabb lehet, hogy akad pár ember, aki csúnyát mer mondani rájuk, úgy kollektíve. Amikor pedig azt merik mondani (persze a nem hangzatosan kereszténykedő, de nem így cselekvő) bizonyos párt(ok), hogy mivel a magyar köztársaság egy alkotmányosan szekularizált állam, nehogymár az egyházak amúgy is túl vastag zsebét még az állam tömje tele, na akkor az már mindennek a teteje...

 De jó lenne mégis, ha behúznák a fülüket- farkukat, és amíg védelmezik saját szélsőségeseiket, azokat nyíltan, és a legfelsőbb szintről bátorítják, és akár az ő szlogenjeiket burkoltan, de megfogalmazzák, nem rendeznének ilyen műbalhékat, és nem tartanának izraeli zászlókat égető tüntetéseket. Persze itt a ballib média túlsúlya az, ami mindig felfújja azt amit ők mondanak, meg amúgy sem úgy gondolták. Az mindig más. És egyébként is a zsidók csak panaszkodnak, amikor olyan jó nekik, hogy egyenlő jogaik vannak, inkább örülnének ennek, legyen meghatva.

 Még feltenném a kérdést, hogy "na, miylen érzés?", ha nem pusztán kreált politikai eseményekről lenne itten szó.

*

Igen, nehéz lehet szembenézni mindenkinek a saját múltjával. nehéz lehet számonkérni saját magunkon a feszítő lelkiismeret furdalást. Sokkal könnyebb a saját hibáinkat másokra vetíteni, és ilyenkor könnyen előjön az állatias ösztön.

 Az is egyszerű, hogy az emberek tájékozatlanságára, az oktatás mulasztásaira építve saját rövidtávú politikai sikerünk eléréséhez idiótát faragunk magunkból, majd hátradőlve elégedetten szemléljük, hogy ezt sikerült sok ezer emberre ráragasztani.

1 komment

Címkék: fidesz kurucinfo hanuka zsidó buli fuck the x mass party radikális amputáció keresztényellenes

A bejegyzés trackback címe:

https://labanchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr33274786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labancinformator 2007.12.25. 23:43:01

ja, egyébként megjelent egy eléggé autentik beszámoló a buliról itt: antimagyar.blogspot.com
süti beállítások módosítása